Συχνές ερωτήσεις

Ποιούς τρόπους αποστολής και πληρωμής χρησιμοποιεί το paper-bookland.gr;
Οι παραγγελίες του paper-bookland.gr αποστέλλονται είτε με παράδοση στον χώρο σας για παραγγελίες εντός Αττικής (στις περιοχές που καλύπτουμε — δείτε παρακάτω) είτε με ταχυδρομείο. Η πληρωμή των αγαθών μπορεί να γίνει:
  • α) με μετρητά κατά την παράδοση — οπότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής,
  • β) με αντικαταβολή, αν πρόκειται για αποστολή με ΕΛΤΑ,
  • γ) με πιστωτική κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση, για παραδόσεις στον χώρο σας επιβαρύνεστε με 1 € έξοδα αποστολής ενώ αντίθετα, στις αποστολές μέσω ταχυδρομείου κερδίζετε τα έξοδα αντικαταβολής.
Σε ποιές περιοχές τις Αττικής παρέχετε παράδωση κατ' οίκον;
Οι περιοχές που καλύπτονται με παράδοση στον χώρο σας: ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΛΙΜΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΒΟΥΛΑ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΔΑΦΝΗ, ΕΚΑΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΜΟΣΧΑΤΟ, Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ, Ν.ΙΩΝΙΑ, Ν.ΣΜΥΡΝΗ, Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, Π.ΦΑΛΗΡΟ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΕΥΚΗ, ΡΕΝΤΗ, ΤΑΥΡΟΣ, ΥΜΗΤΤΟΣ, ΦΙΛΟΘΕΗ, ΧΑΙΔΑΡΙ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ και ΨΥΧΙΚΟ
Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ; Τι γίνεται στην περίπτωση που δικαιούμαι μειωμένο ΦΠΑ;
Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στο paper-bookland.gr συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Σε περίπτωση που δικαιούστε μειωμένο ΦΠΑ, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διευθέτηση του ζητήματος.
Σε πόσες μέρες θα παραλλάβω την παραγγελία μου; Μπορώ να ακυρώσω σε περίπτωση καθυστέρησης;
Κατά κανόνα, οι παραγγελίες εκτελούνται το αργότερο σε 2 εργάσιμες μέρες (και όσο χρόνο χρειαστεί μετά το ταχυδρομείο για να παραδώσει στην περιοχή σας). Μπορεί, κατ' εξαίρεση, κάποια προϊόντα να μην είναι άμεσα διαθέσιμα, στην οποία περίπτωση, το τμημα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά και θα έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας.
Πρέπει να γραφτώ μέλος για να αγοράσω από το paper-bookland.gr;
Δεν χρειάζεται να γραφτείτε μέλος στο paper-bookland.gr για να παραγγείλετε οτιδήποτε από το site μας. Η εγγραφή είναι προαιρετική και σας βοηθάει στο να μην συμπληρώνετε τα στοιχεία σας σε κάθε νέα παραγγελία — αν ο browser (φυλλομετρητής) που χρησιμοποιείτε μπορεί να «θυμάται» τα πεδία που σας ζητάμε να συμπληρώσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα και να μην γραφτείτε μέλος. Ωστόσο, αν δεν είστε μέλος, δεν μπορείτε να δείτε το ιστορικό των παραγγελιών σας.
Τα προσωπικά σας στοιχεία ή τα στοιχεία της εταιρείας σας καταχωρούνται στην βάση δεδομένων μας, την οποία δεν πρόκειται ούτε να μοιράσουμε ούτε να την χρησιμοποιήσουμε για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέραν την δική σας διευκόλυνσης.
Πόσο έγκυρη είναι η Παρακολούθηση παραγγελίας;
Η κατάσταση της παραγγελίας σας ενημερώνεται κάθε 4 ώρες περίπου.